Googlar det fantastiska uttrycket
"allt har sin tid" och ser att uttrycket myntats först i Bibeln. Stort.

Tillbringade gårdagen med en underbar vän i Stockholms finaste kvarter och samtalade främst om just detta begrepp. Allt tar tid, tålamod, målsättning och hård träning är främsta sättet att korta ner tiden så pass mycket som det går. Och med tiden kommer visdom, om man spenderat den på rätt sätt. Hur spenderar du din dag? Vad lägger du tid på? Använd den väl är ett gott råd som bör ges om och om igen.

Många nära insjuknar för tillfället och kliver av tåget för denna gång, ständig påminnelse om att inte förvänta en morgondag utan göra det mesta av idag.

Bokat resor till nära och kära och spenderat en liten del av lönen till att ge bort till behövande och fina arbetskamrater, som det bör vara.

Spenderat dagen i en bok, skriven av Andreas malm. Rekommenderas varmt för alla medvetna och omedvetna.

Söndag kväll och fotboll på schemat (Neymar assisterar vinnande målet?) men först middag med världens bästa mor. Kan en son någonsin betala tillbaka sin skuld till sina föräldrar?

Hur använder du dagens dryga 86 000 sekunder ?


Återvände till Lycksele i helgen för att se hur livet pågår för familj, vänner och bekanta. Allt verkar ofta stå still, men ändå inte.

Bollen spelas fortfarande efter marken, barnen växer och vissa står kvar på ungefär samma plats där vi sist sågs.

Vissa har drabbats av goda och vissa av svåra test. Farbror, som jag såg och ser upp till, har tappat tal och halva kroppen, men fortfarande ler och skojar som inget har hänt.

Framförallt har han kärlek till sina nära och kära och krigar varje dag, en människa måste ha svårt att inte reflektera på livets korta 100 meterslopp när man får möjligheten att träffa en sådan människa. Att fortsätta springa trots man tappat halva förmågan att löpa, förtjänar beröm och eftertanke. Ikväll hoppas jag ge dig, farbror, och alla andra som har det svårt en tanke och varma ord.

Upp till bevis för oss som inte tappat allt.
Glädjas åt små saker för ljus finns överallt.
Jag önskar uppleva den dag då de dolda är klart som en himmel.
Då folk inte kan gömma sig mitt i allt vimmel.
Då viktiga saker läggs fram likt ett dukat middagsbord.
Handlingar och syfte väger tungt, likt minsta gärning och ord.
Livet pågår utan att man egentligen förstår.
Reflektera och sök en mening, det kan vara just ditt sista år.

Fanns så många människor att besöka, jag hoppas det kommer fler tillfällen. Alla jag såg, ni gör det kanon och glöm inte att jag bara är ett samtal bort.

Till alla jag inte hann träffa, förlåt.

Tills nästa gång vi ses; gör skillnad, små saker blir stora i slutet.

vi är inget annat än passerande dagar och för varje dag som passerar försvinner en del av oss.

Ha det i tanken då du planerar din dag.

Postat vykort till folk som behöver det, matat en hemlös och hyllat ett par bröder som bör hyllas för ett fantastiskt arrangemang.

http://www.sportnu.se/726345/succe-pa-tegstunet-for-fotboll-for-livet/?mobil

M.A.D - Make A Diffrence